PAGINAS

domingo, 3 de abril de 2016

Martinez Aparici i Josep Almiñana, nous artistes de Periodista Azzati

La comissió de la Falla Sant Vicent – Periodiste Azzati comunica que Vicente Martinez Aparici i Josep Almiñana Garcia seran els seus artistes per a les Falles de 2017
Vicente Manuel Martinez Aparici té una trayectòria excelent com a Mestre Artesà i un palmarés ple d'èxits en la Secció Especial on ha alcançat el 4º premi i el 5º premi en distintes ocasions, les dos últimes en els anys 2015 i 2016 per a la comissió del Mercat Central, passant abans per la Plaça del Pilar, Pizarro – Cirilo Amorós, Malvarrosa o L’Antiga de Campanar. Segur que el seu falla alça gran expectació i des de la comissió es mostren molt ilusionats i satisfets de contar en un artiste de primer nivell a qui li desigem fruïment lo màxim creant el monument faller.
Josep Almiñana Garcia es troba especialisat en falles infantils aplegant a plantar en l'any 2009 en la Secció Especial junt a Carlos Orts para la Falla de la Plaça del Pilar. Despuix de colaboracions en tallers de Pere Baenas, Juliol Monterrubio o Paco López, el seu regrés a plantar falles ha segut triumfal és la seua localitat, Xàtiva, on ha obtingut el Primer Premi de la Secció Especial en els anys 2015 i 2016 para la Falla Ferroviària. En 2017 torna a plantar en Valéncia i dispost a compartir el seu art en tots els visitant i amics.