PAGINAS

sábado, 16 de abril de 2016

5 premis de la V Edició dels Premis Gente de Fallas

Quan Gente de Fallas, el programa d'Onda Cero de Valéncia dedicat a les nostres festes, que dirigix i presenta Bor Peiró, va complir el seu 15º aniversari i va decidir com a colofó a esta celebració, crear els Premis Gent de Falles. Una iniciativa que preparen en la ilusió de que perdurara en el temps.
En la gala d'enguany otorguen els premis Gente de Fallas per a reconéixer la llabor de persones i entitats que fan més gran nostra volguda festa de les Falles. En esta quinta edició els guardons el Gente de Fallas Individual és per a Jose Acosta; el Gente de Fallas Colectiu ho rebrà la Falla Na Jordana, el Gente de Fallas a la trayectòria reconeix a Antonio Zárate Moltó; el Gente de Fallas d'Art premia a Manolo Algarra i per a finalitzar amb els premis el Gente de Fallas de Pirotècnia distinguix a la Falla Molinell Alboraya.
Els premis els ha otorgat un jurat format per: Estefania López Montesinos, Fallera Major de Valencia 2015, José Luis Vaello, ex-secretari general de Junta Central Fallera, Marcos Chico, president de la Falla Telefónica, Gabi Aranaz, faller, Miguel Angel Pérez, president de la Falla Corona Boro Peiró, director del programa Gente de Fallas d'Onda Cero, Inma Royo, directora comercial d'Onda Cero i Enrique Martín, director regional d’Onda Cero Comunitat Valenciana. Ademés, Onda Cero de Valencia otorga un premi especial, el Gente de Fallas d'Honor, que serà donat a conéixer en breu. L’acte en esta quinta edició se celebrarà el pròxim 29 d'abril a les 20:15 hores en l’Ateneu Mercantil.