PAGINES

NOSOTROS


Adrián Chaqués Ferrer (Valencia, 1994)

    Fundador, director y redactor de este portal digital, festivo y cultural de Valencia, desde su creación el 13 de octubre de 2013. En 2020 funda 'Valencia al día' donde también ejerce de director y redactor en el ámbito de la comunicación municipal de Valencia.

El proyecto: de 'pensat i fet' a referencia fallera

    Tot va naixer aquell 13 d'octubre de 2013 quan vaig tindre la idea de crear una web on contar tota l'actualitat festiva i cultural de Valencia totalment de forma altruista. En definitiva, un espai on els fallers podien trobar l'informació de noticies de totes les poblacions allá on es celebra la festa de les falles.

    Va ser pensat i fet, mai millor dit, ja que em vaig posar mans a l'obra sense un objectiu clar pero poc a poc vaig coneixer que esta era una de les meues millors aptituds, contar les noticies de forma que no tinguen, ni cap ideologia ni cap opinió a favor o en contra de cada una de les noticies publicades.
Vaig crear una primera imatge molt senzilla per a eixir del pas pero el blog anava aumentant i necessitava una imatge mes actual, renovada i fresca. Es aleshores quan el dissenyador José López, faller de la meua anterior comissió fallera, amb el sobrenom de X7designet va crear l'imatge actual.

    En l'actualitat son moltes les comissions, Federacions o Juntes Locals que m'han convidat als seus actes per a contar-vos de primera ma els seus actes que celebren amb gran il·lusió. Es el cas de la Federació de Falles d'Especial i de 1ºA que m'oferixen contar els seus projectes, Juntes Locals Falleres com la de Gandia que vaig retransmetre i viure de primera ma la seua Crida i per ultim, i no menys importants, totes aquelles comissions falleres que amb tant carinyo i generonsitat obrint el seu casal de par a par per a que des d'aquest xicotet espai es publique les seues noticies. Mai existiriem sense vosaltres, els que feu possible aquesta web. Moltes gracies per obrir-nos les vostres portes!!

    Ara, i després de cinc anys despres d'iniciar la gran aventura estem molt contents de poder contar en una gran quantitat de seguidors i de comissions que mostren el seu recolçament cap a la nostra web, comprovat queda amb més de 1.100 noticies i més de 120.000 visites. Per aixó, i molt mes, aprofite estes llínees per agrair-vos la vostra disposició a colaborar amb nosaltres.