PAGINAS

martes, 12 de abril de 2016

Les Arts renova als seus artistes fallers

La comissió fallera de Passeig de l’Alabereda – Avinguda de França té el plaure de comunicar la renovació del seu artiste Rafa Ibáñez per a la realisació del monument gran de 2017.
Despuix dels èxits conseguits en les passades Falles de 2016, on es va alçar en el Primer Premi de falla i el Segon Premi d'Ingeni i Gràcia de la Secció Segona B, abdós parts no han dubtat en prolongar la seua relació per al nou eixercici.
Ademés, la comissió vol mostrar l’enorme satisfacció per la continuïtat de Rafa en la demarcació i volem també felicitar-li públicament pels primers premis conseguits en Burriana, Denia, Sagunt i Alzira.
Per una atra part, la comissió te la immensa alegria d'anunciar el fichage de Grego Acebedo com a responsable de la realisació del monument infantil.
El jove artiste de Benicarló, de 29 anys, aterrisa en la Falla de les Arts en una enorme ilusió i dispost a continuar en la magnífica progressió mostrada en els últims quatre anys tant en Benicarló, com en Valéncia i Torrent.
Estem convençuts que el seu sagell inconfundible, junt en la seua magnífica pintura i gran contingut didàctic que imprimix a totes les seues falles, van a captivar a propis i a estranys, desijant que la permanència de Grego en la demarcació siga duradora i fructífera.