PAGINAS

sábado, 23 de abril de 2016

Maxims carrecs a l'Olivereta per a 2017

En la nit del divendres 22 d’abril, el casal de la Falla Olivereta Cerdà i Rico ple de gom a gom, ple de fallers i falleres de la comissió, no van voler perdre’s l’oportunitat de participar en la tria de la Fallera Major i Fallera Major Infantil i també del President Infantil de la Falla Olivereta Cerdà i Rico.
La Secretària de la comissió Mercedes Cuevas, va llegir les candidatures a cadascun dels càrrecs que calia triar. Entre una gran aclamació general, van resultar escollides com a Fallera Major i Fallera Major Infantil, Na Begoña Sanz González i la xiqueta Marina Giménez Amaro, respectivament. Com a President Infantil, va ser triat el xiquet Ander Almajano Amaro, cosí germà de Marina.
La acabada de triar Fallera Major, va alçar-se i va dirigir unes paraules d’agraïment als fallers per tan calorosa aclamació, mentre que els representants infantils, somreien nerviosos al vore’s protagonistes de tantes atencions de part de tots els presents.
La nit va acabar amb un brindis presentat pel President de la Falla, Juan Banacloy, desitjant un bon any faller a tota la comissió.