PAGINAS

viernes, 15 de abril de 2016

¡Aplega el GraFFaller!

El Gremi d'Artistes Fallers de Valéncia convoca el 1º Concurs de Pintura Urbana de Grafitis, com a part de les activitats artístiques que es realisen en la celebració de la Festa Gremial anual del dia 1 de maig. 
GraFFaller pretén crear una galeria d'art efímera, en una temàtica comuna i a peu de carrer, en la que les obres estiguen expostes en la Ciutat de l'Artiste Faller durant tot el dia 1 de maig, per a la gent que visite el barri eixe dia. L'objectiu és aportar un toc jove i urbà a la Ciutat de l'Artiste Faller i a la Festa Gremial, ser un punt d'unió entre arts que inspiren als visitants. Ademés, el concurs permetrà el desenroll personal i artístic dels artistes implicats en les pintures.
El certamen estarà dotat de dos premis en dotació econòmica: un primer premi de 400 €uros i un segon premi de 250 €uros. El fallo del premi es coneixerà eixe mateix dia 1 de maig i en la que hi ha 6 places disponibles i la data llímit d'inscripció a esta innovadora iniciativa, que és gratuïta, finalitza el 23 d'abril a les 00:00 hores i a la finalització d'aquesta entrada teniu les bases.
¡Anima't i trau tot el teu art urbà als carrers de la Ciutat de l'Artiste Faller!