PAGINAS

jueves, 14 de abril de 2016

Noscarmientas confia un any més a Bronchud la presidència de la falla

La comissió es prepara per a celebrar el seu 90 Aniversari en 2017
En un senzill “gràcies” va voler Jaume Bronchud, president de Càdis – Cura Femenía – Puerto Rico, agrair als seus fallers el seu contundent respal i la confiança en ell i en el proyecte que defendrà per a les falles de 2017. Este serà el seu sèptim any comandant al front de la falla russafenya, un any especial ya que la comissió celebrarà la seua 90 Aniversari.
El passat divendres 8 d'abril, la comissió va celebrar la dissolució de l'eixercici despuix d'un balanç molt positiu de l'eixercici de 2016. Es va conformar posteriorment la taula d'edat i es va procedir a votar la presidència per a les falles de 2017. Despuix de procedir al reconte, Jaume Bronchud va ser ratificat una any més per la comissió de Noscarmientas.
“Tenia totes les ganes del món per presidir un nou eixercici” va senyalar i despuix d'anunciar la directiva que li acompanyarà en este eixercici va subrallar que “a Noscarmientas encara li queden moltes  coses per fer, per viure i per portar avant i yo tinc de cor moltíssima ilusió per seguir treballant en els meus amics per a seguir construint este bonic proyecte”.
El president va senyalar que “el major potencial que té nostra falla és la gent que la compon” i va apuntar que “ahí radica l'èxit de Noscarmientas, en el gran treball que es fa en equip i en la gran família que hem creat”. En els últims sis anys, Càdis – Cura Femenía – Puerto Rico ha duplicat el seu cens i ho “ha fet sumant al proyecte, a molts fallers que els unix el bon roll, les ganes de participar i de fer falla”.
Bronchud va senyalar que “caldrà vore qué nos depara este nou eixercici pero la voluntat és seguir obrint portes tots els nostres amics per a compartir en ells l'esperit tan especial d'esta falla”. Noscarmientas es va convertir l'any passat en la primera falla de Valéncia que haja participat en les tres categories adultes del concurs de teatre, seguix sent un valor en el concurs de presentacions, participant en els campeonats deportius i apostant per l'ingeni i gràcia en les falles “que construím dins del nostre propi casal”. “Nos queden moltes coses per fer” apunta el president “i nos posem ya a treballar junts perque hi ha moltes ganes”.