PAGINAS

viernes, 29 de abril de 2016

La Falla Plaça Doctor Collado recapta 47.000 euros per a centres de discapacitats en els seus 17 edicions dels Jocs Solidaris

El pròxim dia 8 de maig de 2016, per dihuité any consecutiu, la comissió de la Falla Plaça Dr. Collado va a celebrar els Jocs Solidaris a benefici de distints Centres Ocupacionals de discapacitats psíquics de la província de Valéncia.
En les 17 edicions anteriors, la comissió ha recaptat un total de 47.305 euros, que han segut donats íntegrament a les entitats participants. Els recursos s'obtenen a través de diferents activitats que s'organisen en la plaça, entre les que destaca una tómbola solidària en la que es rifen artículs que donen tant els comerços del barri, com a entitats rellevants de la Comunitat.
No obstant, l'èxit d'esta activitat depén en gran mesura de l'assistència de públic, per lo que nos seria d'enorme ajuda que el seu mig des fera eco d'esta altruïsta iniciativa, que una volta més posa de manifest el compromís de la falles en general, i de Doctor Collado en particular, en els colectius més desfavorits.