PAGINAS

lunes, 11 de abril de 2016

El Corte Inglés i l’Acadèmia Barreira construiran “La casa d’Alicia”

El Corte Inglés de l’Avinguda de França construirà en les pròximes semanes un proyecte de decoració i interiorisme que en el títul de “La Casa de Alicia” plasmarà els gusts i preferències de la Fallera Major de València, Alícia Moreno.
Per a això, Alícia Moreno ha explicat hui els seus gusts als alumnes de la prestigiosa Acadèmia Barreira de Valéncia els qui, per grups o individualment, presentaran els corresponents proyectes al jurat integrat per la pròpia Fallera Major de Valéncia; la directora de l'Acadèmia Barreira, Susana Milà; el professor Paco Sanchis, i el subdirector del Corte Inglés de l’Avinguda de França, Daniel Campos.
La Casa de Alícia serà inaugurada el 9 de juny en l'octava planta del Corte Inglés Avinguda de França, on podrà ser visitada per tots els clients del centre comercial. Es tracta d'un proyecte sobre 75m2 de superfície que inclourà varis estages encara que serà una vivenda simplificada.
Tots els mobles, textils i tifells utilisats en la casa de Alicia han de formar part del catàlec Decora del Corte Inglés o dels productes oferits en la web.
Tant l'Acadèmia Barreira com El Corte Inglés han acollit molt satisfactòriament esta iniciativa que pretén profesionalisar el treball acadèmic que fan els alumnes de decoració i interiorisme.