PAGINAS

jueves, 21 de abril de 2016

El Gremi d'Artistes Fallers convoca el primer concurs CordeCartró

El Gremi d'Artistes Fallers de Valéncia convoca la primera edició del concurs #CordeCartró.
L'objectiu serà premiar dos ninots de l'Exposició del Ninot de la ciutat de Valéncia del 2017 (una obra de les falles Majors i una atra de les falles Infantils) que parlen de l'ofici d'artiste faller, que mostre la nostra llabor, que siga un punt d'unió entre el nostre art i els visitants, i agraint a les comissions falleres que opten per dedicar-li una obra de la seua falla a la nostra professió.
Ademés, el concurs permetrà el desenroll personal i artístic dels artistes implicats en les obres fent reflexionar sobre l'ofici.
El jurat estarà compost per 4 membres: el Mestre Major del Gremi, eixercint vot de calitat en cas d'empat, i 3 membres de la Junta Directiva, que otorgaran els següents premis:
  • Premi #CorDeCartró al Ninot de la Falla Major. La dotació de la qual serà de 650 euros per l’artista i guardó per a la comissió fallera.
  • Premi #CorDeCartró al Ninot de la Falla Infantil. La dotació de la qual serà 350 euros per l’artista i guardó per a la comissió fallera.
A continuació vos adjuntem les BASES d’este concurs i la data llímit d'inscripció en este concurs serà el 30 de setembre de 2016.