PAGINAS

jueves, 31 de marzo de 2016

Jose Luis Cuenca reelegit president de Periodista Azzati

José Luis Cuenca és reelegit com a president en l'any del 75 aniversari de la creació de l'Ofrena
La Falla Sant Vicente – Periodiste Azzati ha reelegit a José Luis Cuenca López com a president de la comissió per a l'eixercici faller 2016 – 2017 per unanimitat, en el transcurs de la Junta General Extraordinària que s’ha celebrat com a colofó de les Falles 2016, en les que s'ha celebrat el Centenari de la Falla, i com a inici de les Falles 2017, en el que es commemorarà el 75 aniversari de la creació de l'Ofrena.
En esta elecció, la Comissió confia la presidència en José Luis Cuenca per quint any consecutiu, lo que li situa en la sexta posició dels presidents més longeus, igualant a Juan Solivares i únicament per darrere de persones de gran rellevància fallera com Narciso Meléndez (6), José Lloret (6), Francisco Albert (7), José Álvarez (13) i José Leiva (18).
En la seua intervenció com a President recent elegit, José Luis Conca ha volgut insistir en el gran repte que supon la celebració del 75 aniversari de la creació de l'Ofrena per part de la nostra Comissió, que serà l'eix sobre el que giraran els distints actes que es realisen a lo llarc del present eixercici. Per a això “seguiré confiant en tota la Comissió i, especialment, en aquells que m'han acompanyat en els últims anys per a els que no tinc més que paraules d'agraïment”, ha explicat Cuenca.
En l'any 1943, Paquita Pérez, Fallera Major de la Falla Sant Vicente – Periodiste Azzati (en aquell temps Sant Vicente – Falangiste Esteve), va decidir acodir a la Basílica a portar el seu ram de flors a la Verge dels Desamparats i el president de l'época, Manuel Gimeno, el restant de la comissió i la Banda de Música de Massarojos varen decidir acompanyar-la. Aquell modest acte va ser l'embrió de l'actual Ofrena, tal i com es reconeix oficialment. “En este sentit”, ha afegit el President, “estem convençuts de que va a ser una celebració de gran importància per a nosatres pero que també tindrà la seua importància en les Falles en general”.
Sobre els artistes, la Comissió va agrair la gran llabor desenrollada per Paco Torres en els dos anys que ha plantat en la demarcació -en un segon (2015) i un quart premi en Primera A, un tercer premi d'Ingeni i Gràcia i el millor arremate de Primera A en 2016- i li ha desijat la millor de les sòrts en la seua nova marcha en un proyecte de major envergadura econòmica. També es va decidir no continuar en Fernando Foix com a artiste infantil, agraint el seu treball i desijant-li un futur ple d'èxits.