PAGINAS

miércoles, 9 de marzo de 2016

Tot preparat per a la VII Orxatada Fallera

Demà, dijous 10 de març, se celebrarà la VII edició de l'Orxatada Fallera, un esdeveniment que consisteix en el repartiment gratuït de mil litres d'Orxata de Xufa de València a partir de les 12 hores  enfront de la  Plaça de Bous de València (c/ Xàtiva, 28) que servixen per a refrescar tots els assistents abans de la tradicional mascletà.
L'Orxatada Fallera està organitzada per la Denominació d'Origen Xufa de València i la Federació d'Oci Turisme Joc Activitats Recreatives i indústries afins (FOTUR) amb el suport del Patronat Provincial de Turisme “València, Terra i Mar”.
La D.O. Xufa de València espera repetir l'èxit de les passades edicions i la multitudinària afluència de públic, que ha consolidat este esdeveniment com un dels clàssics de la setmana fallera.
Per a Francesc Espinosa, president del Consell Regulador de la D.O. Xufa de València, l'Orxatada suposa l'inici oficial de la campanya de l'orxata i representa una excel·lent oportunitat per a promocionar i donar a conéixer els consumidors esta beguda saludable, genuïnament valenciana, amb el certificat de qualitat de la Denominació d'Origen i molt lligada a les festes de les Falles.