PAGINAS

jueves, 3 de marzo de 2016

Torna la III edició de Micaela Motor Classic

El pròxim dissabte 5 de març tindrà lloc la III Edició de la “MICAELA MOTOR CLASSIC” en la Falla Santa Maria Micaela – Martí l’Humà, que contarà en l'exhibició de motos clàssiques, música en directe, sorteig de regals exclusius i ruta pels carrers de Valéncia.
Des de les 9:00 i fins a les 14:00 hores, en la intersecció dels carrers Martí L’Humà i Lliterat Gabriel Miró, es podrà assistir a una exhibició de motos clàssiques per a tots els amants d'estos icònics vehículs. Durant l'event es podrà gojar de música en directe a càrrec de la banda “The Nuclears”, de l'actuació del Tio Fredo i d'un espectacular tráiler de 20 metros de llarc en 24.000 Watios de potència per a animar a tots els assistents.
Durant el matí es podrà gojar d'almorzar popular i camiseta de l'event per a tots els que desigen participar, ademés de poder visitar els stands de les empreses colaboradores. També es realisarà una ruta motera a les 12:00 aproximadament pels principals carrers de la ciutat de Valéncia de forma guiada.
Inscripció i preus:
La inscripció a l'event per a tots aquells que acodixquen en la seua motocicleta tindrà un preu de 8 €uros per persona. El pago de la inscripció es farà el mateix dia de l'event en la carpa d'inscripcions a partir de les 9:00 hores. Tots els inscrits contaran en l'obsequie d'una camiseta de l'event, tiquets d'almorzar en beguda i número per al sorteig de regals dels nostres patrocinadors.
Inscripció en moto: 8 €uros (almorze + camiseta + numere per a sorteig)
Almorzar: 4 €uros / Camiseta: 5 €uros