PAGINAS

miércoles, 30 de marzo de 2016

Busquen vaquers a l'Oeste de Denia

Vaquer pots nàixer,
Vaquer pots fer-te
Junts, no parem de créixer
així que apunta't a l'Oeste.
De les cendres ressorgiran nous projectes, noves il·lusions. De les cendres renaixeran moments i vivències úniques en la vida d'un faller. A l'Oeste volem que aquestos moments, vivències i projectes comencen el més ràpid possible per continuar dient ben alt: Som una falla de Bandera!
Des de aquestes línies comuniquem que l'Apuntà de la Falla Oeste de Denia per a les Falles 2017 és celebrarà el proper diumenge 10 d'Abril, tant l'apuntà gran com la de la comissió infantil. No anem a deixar pedre la ocasió per convidar-te a sumar-te a la falla grogueta de la ciutat, a una comissió on la festa és viu els 365 dies de l'any. Som una falla d'especial tot l'any, no sols la setmana fallera i aquesta manera de ser es reflexa en l'ambient.

Sempre de festa
els xiquets de la falla
sempre grogueta
apunta't a la nostra xicalla
Carrosses, festes, dinars, desfilades, concerts, excursions, actuacions... tot ho podràs descobrir si del Oeste eres faller. Des de els més menuts, fins als més majors tots sou benvinguts a gaudir de la festa valenciana per excel·lència. El Casal Faller Pascual García ubicat en el Carrer Moncada (junt al C.P. Cervantes de Denia) té les seues portes obertes a tothom per a que et passes i disfrutes del bon ambient.

Per acabar sols ens queda animar-vos a formar part de la Falla Oeste, una gran falla on tradició, innovació, cultura, falles i diversió és donen la mà per tornar al més alt. A continuació podeu descarregar-se els fulls d'inscripció o directament els divendres i el dia de l'Apuntà passar-vos pel Casal per formar part del Districte Oeste. T'esperem!