PAGINAS

jueves, 10 de marzo de 2016

L’Agrupació d’Olivereta va intercanviar els seus llibrets

La nit del dimecres 9 de març, les falles de l’Agrupació Olivereta, van realitzar el tradicional intercanvi de llibrets. Sobre les 21:30 hores, tant curiosos com convidats van començar a congregar-se a la porta del casal de la comissió Alcàsser – Yàtova, la falla amfitriona de l’acte.
La nit va començar amb un sopar en el que els convidats van aprofitar per comentar els darrers preparatius de cadascuna de les 18 comissions dins d’un ambient plenament festiu.
El president de l’Agrupació, Celso Javier Eslava del Río, va recordar en un breu discurs trets característics dels llibrets de les falles agrupades, tancant el seu parlament felicitant a totes les falles per l’exercici 2015-16 i desitjant amb un brindis unes bones falles.
A banda de l’intercanvi de llibrets, el President, va obsequiar a les comissions amb una gravació de l’exaltació duta a terme el 19 de febrer i a les Falleres Majors una còpia dels versos que el mantenidor Donís Salvador Chàfer va recitar a les regines falleres i que va ser acollit amb molta il·lusió per totes elles.
En este acte es van lliurar els 1ers premis de portada de llibret de l’Agrupació en el que van aconseguir els tres premis les comissions del Barri de la Llum, Alcàsser – Yàtova i Joan Baptista Vives – Salvador Ferrandis Lluna, amb el tercer, segon i primer premi, respectivament.
En acabar l’acte protocol·lari, les Falleres Majors van signar-se mútuament els llibrets fent evident el bon ambient regnant entre totes elles.
Amb l’intercanvi de llibrets, es donen per finalitzats els actes de l’agrupació fins a passar les falles. Enhorabona a totes les Falles d'Olivereta pel seu treball i bones Falles a tots!