PAGINAS

miércoles, 9 de marzo de 2016

Les teues compres falleres d’última hora, arriba l’Estoreta Market

Estem a menys d'uns dies per a que done començ el Estoreta Market d’OnFallas!, un mercat faller pensat per a tots els púbics que tindrà lloc del 10 al 13 de març en el Mercat de Tapinería, just la fi de setmana anterior a la setmana fallera.
En este mercat faller podràs trobar des de la compres falleres d'última hora més tradicionals per als més fallers en indumentaristas i orfebres a preus molt interessants fins als complements originals i divertits per a que qualsevol visitant puga gojar d'una falles en un “conjunt faller” de lo més complet.
El nom de l'event intenta reflectir el seu esperit: la mescla de tradició i innovació. La intenció és conciliar en un mateix concepte i sempre des del respecte, un sector tradicional com el faller en un emplaçament històric com el casc antic de Valéncia pero en un aire fresc i divertit, mesclant productes artesans, cultura, modernitat i diversió en un espai obert a tots: fallers, valencians i turistes.
L'organisació de l'event esta a càrrec de Hospitality Valéncia, empresa de relacions públiques en més de 10 events organisats en Tapineria. Ya en octubre 2015 va organisar la primera fira fallera OnFallas! en gran èxit de convocatòria. L'event ya s'ha consolidat i per supost repetix enguany en la seua segona edició. Més de 2.000 persones varen passar pel Mercat de Tapineria en aquell moment i en esta ocasió s'espera doblar eixa xifra.
En estes dates on les ganes de falles són ya incontenibles i es respiren en l'ambient, es planteja esta proposta comercial divertida on els visitants puguen passar un bon temps d'oci, cultura i compres.
ELS EXPOSITORS
Participen més de 20 expositors estajats en els 3 locals comercials que componen l'espai, en un repertori de lo més variat per a captar l’interès d'un perfil ampli de públic que decidixca passar-se pel Estoreta Market.
Entre els participants es troben:
  • Antiguetats M'encanta: mantillas, puntilles i encaixos
  • A l'Abordage: blusons, moneders, mocadors en teles molt originals
  • Ampar Fotografia: reportages fotogràfics de fallera
  • Asun Oliver Òptiques: ulleres de sol
  • Boxeta: merchandising faller
  • Casal de Sento: especialistes en brodats i estampació de complements i roba fallera.
  • Carmela by El La: fusió de moda i falles para a l'us diari.
  • Carcassa Fallera: carcasses i fundes de mòvil de lo més faller
  • Caretes VLS Shoes: reinvenció de les típiques espardenyes valencianes reconvertides en calcer urbà per a tots els públics.
  • Complements Fallers El Teler: estrena d'este espai en gran varietat de complements i elements fallers en magnífica relació calitat – preu.
  • Enllaçades: accessoris artesans per al pèl.
  • eLeyCe Events: especialistes en decoració en globos.
  • Falles, somis i ilusions: polseres, colgants i bisuteria fallera.
  • Flor d’Aigua – Flor d’Cotó: indumentària i peinetas tradicionals al més alt nivell.
  • Karaoke Valéncia: servici d'estage de karaokes per a events i festes.
  • La Cambra Fallera: indumentària i complements fallers de segona mà i d'ocasió.
  • L’Creatif: multiespai cultural i artístic.
  • Margarita Vercher: cancans, enagües, devantals, peinadors, picos, penyores d'abric com a capes, entre altres mes coses...
  • Minono: artesania textil personalisada per a pares i fills
  • Moñaditas: detalls personalisats i en dissenys molt originals relacionats en el món faller.
  • Oopsplanet: creativitat, disseny i humor són la insígnia de tots els seus productes.
  • Orfebres Peris i Roca: artesans orfebres
  • Santamaria Orfebres: una atra gran saga d'orfebres tradicionals
  • Silu: cort i gravat a làser d'elements de fusta.
  • Traca App: la app fallera per a comissions
  • Utopick Cacao: cacaus selectes en sorpreses falleres i per al dia del pare.

Estoreta Market pretén ser una parada tècnica obligatòria en el recorregut a les mascletaes. El Mercat de Tapineria està en un enclavament estratègic, molt ben comunicat en les afores de la Plaça de la Reina. El públic tindrà les portes obertes del mercat des de les 11:00 fins a les 20:30 hores per a gojar de l'oferta comercial i les activitats complementàries programades.
ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
Estan prevists uns “esmorzars fallers” especials de lo més complets compost per entrepà del dia, beguda i picoteo. També podràs prendre't l'aperitiu o el vermuth abans d'anar a vore la mascletá o passar-te a menjar un exquisit arròs en La Bernarda en els amics quan termine.
Cada dia serà diferent per a que el públic que vullga repetir trobe una oferta variada.
Trobaràs el “Centre d'Alt Rendiment Faller”, la seua interpretació d'un casal obert a tots, on anar entrenant i calfant para les falles en beguda i música.
El dissabte 12 despuix de la mascletá Paelles Velarte repartirà 200 racions de degustació de paella gratuïtes.
A les 17 hores del mateix dia dissabte, es realisarà en directe el programa de ràdio Veus de Festa de la mà de Don Falleret i el seu event social mija “Falles & Tweets”. En esta ocasió, el debat girarà entorn a “Les dònes en les falles”. Este event ya es va realisar en la passada edició de On Falles 2015 i va anar un rotunt èxit de públic en directe, escoltants i cobertura en rets socials (TT en Twitter en el #onfallas).
Per a rendir homenage als artistes fallers i els seus monuments tindrem un taller de ninots per a chiquets en el matí del dissabte de la mà del multiespai artístic L’Creatif.
Tant el dissabte com el dumenge a les 12:00 hi ha prevista una exhibició de balls regionals de diferents comissions (Falla Ceramista Ros – Jose Maria Mortes Lerma, Falla Archiduc Carlos – Músic Gomis, Falla Mestre Bellver – Mariano Rivera i Falla Llanterna – Na Robella) tots alumnes de Nuria Garcia.
La colaboració de la Falla Corretgeria – Bany del Pavesos, veïna del Mercat de Tapineria, ha segut fonamental, prestant el seu recolçament incondicional a l'organisació de l'event.

MÉS DETALLS D'UTILITAT
En entorn té un encant especial. Recordem que el Estoreta Market de On Falles se celebrarà en el Mercat de Tapineria, un espai que recorda un “racó d'un poble” en ple centre històric de Valéncia. El Mercat engloba dos places peatonals i 3 locals comercials on estajar l'oferta dels participants.
Està ubicat en el carrer Tapineria, numero 15, molt prop de Santa Catalina, la Plaça de la Reina, del Micalet i de camí a la Plaça de l'Ajuntament. És un enclavament molt faller i tradicional totalment integrat en les “rutes falleres”.
L'horari del mercat serà de dijous 10 a dissabte 12 de març d'11:00 a 20:30 hores i el dumenge 13 de març d'11:00 a 16:00 hores.