PAGINAS

viernes, 11 de marzo de 2016

Stuyo 3D escaneja a Alicia Moreno com Fallera Major de Valencia

Alicia Moreno Fallera Major de Valéncia i la seua cort d'honor ya varen viure l'experiència d'escanejar-se en 3D, i tu, ¿a que esperes?
Alegria, pólvora, color, llums i monuments fallers, aixina és com es presenten les Falles 2016, un sentiment que unix als valencians. Un moment de l'any en que la ciutat de Valéncia es torna més bella si cap, els seus carrers s'omplin de festa, gent i bones vibracions a cada pas.
Fallers i valencians en general la viuen cada any, forasters i aplegats no poden perdre-li-la i tots han sentit parlar de l'Ofrena de les Flors, una ofrena emotiva que deixa sense alé a els qui acodixen a vore-la. És aixina com durant les Falles 2016 i 2017, el centre comercial Nou Centre i Stuyo3D es proponen conseguir un fet sense precedents.
Estes dos empreses valencianes van a recrear este moment convertint-ho en un monument, acompanyat ni més ni menys que de 1000 figures, entre falleres i fallers, músics, i públic en general. Un monument creat en impressió 3D que serà capaç de perpetuar en el temps i que representarà un dels moments més especials de les Falles.
Per a la realisació del proyecte es procedirà a la digitalisació en 3D dels colaboradors durant este més de març, fent-ho coincidir en la celebració de les Falles, en les instalacions del centre comercial Nou Centre per l'equip tècnic de Stuyo3D.
El passat dimecres 9 de març, Alicia Moreno Fallera Major de Valéncia i la seua cort d'honor ya varen viure l'experiència d'escanejar-se en 3D i varen experimentar de primera mà lo que este gran alvanç tecnològic és capaç de crear. Donant d'esta manera el seu respal al proyecte #Falles3D.
Des de Nou Centre i Stuyo3D animen a fallers i valencians en general a acostar-se a les instalacions de Nuevo Centre a escanejar-se i formar part d'un proyecte sense precedents que portarà encara més llunt el sentiment faller i el nom de les Falles.
Des del dia 1 de març fins al mateix dia 19, l'equip de Stuyo3D vos estarà esperant en Nou Centre on podràs escanejar-te  el teu només, en els teus fills o en la teua família fallera, solament deveu acudir vestits tal i com voleu que es recree la vostra figura i en el vostre millor somriure per a passar a la història de les Falles i la impressió 3D.