PAGINAS

miércoles, 27 de mayo de 2020

Jerònima Gales, Micaela i les falles de l’Olivereta reelegixen els seus presidents

La Falla Jerònima Gales – Litògraf Pascual i Abad, una vegada finalitzat el termini de candidatures a la presidència de la comissió, seguint amb el procediment marcat per Junta Central Fallera sobre l'elecció del nou president/a de la comissió per a l’exercici faller de 2021 i després de la junta general celebrada de forma telemàtica el passat divendres 15 de maig, ha sigut reelegit com a president Jesús Fernàndez i Plà.
Per altra part, en Junta General Extraordinària celebrada via telemàtica el passat 11 de maig, es va procedir a la votació telemàtica i secreta, seguint les instruccions de Junta Central Fallera, va ser elegida presidenta de la Falla Santa María Micaela - Martí L’Humà, la fallera Ana Pardo Arteaga.
A la nit del passat 21 de maig, en Assemblea General de Presidents, ha resultat escollit per segon any consecutiu com a President de l’Agrupació de Falles Olivereta per a l’exercici 2021 a Joan Francesc Prim i Ibanyes. En la mateixa sessió telemàtica es van aprovar els comptes anuals donant per finalitzat l’exercici faller del 2020.