PAGINAS

miércoles, 27 de mayo de 2020

Naix #RegalaUnNinot, iniciativa per donar suport als artistes fallers i foguerers

La web regalaunninot.com naix d'una iniciativa llançada el passat 12 de maig per Xavier Serra, creador del blog Malalt de Falles, amb la intenció de difondre la feina en general de l’artista faller i foguerer. Arrel de tot allò ocorregut amb la COVID-19 i la suspensió de la festa de les Falles 2020, hem vist una necessitat urgent d'exposar i donar visibilitat a la creativitat dels artistes, en àmbits diferents al que ja coneixíem habitualment. 
Un artista faller o foguerer no sols fa falles o fogueres, també ofereix ninots personalitzats, il·lustracions, caricatures… i moltes més creacions plàstiques. Per aquest motiu naix la iniciativa #regalaunninot.
D’aquesta manera ajudarem el sector a seguir endavant en un any complicat per a tots i sobretot per a ells, degut a la falta dels seus ingressos principals, les falles i fogueres i, així, obrir noves vies d’ingressos i facilitar la seua supervivència.  També pensem que per al futur pot ser una visió mes amplia d'allò que és capaç de fer un artista faller i foguerer fora de la festa i poder globalitzar aquesta feina, de vegades tant oblidada. 
Amb la web regalaunninot.com, plataforma gratuïta i oberta per als nostres artistes,  aconseguim tindre un portal, on el visitant pot obtindre la informació de qualsevol artista que busque i contactar amb ell, així com veure els seus productes que ha fet fins ara i ofereix, per a un possible encàrrec. L’objectiu principal es agrupar a tots els artistes que vulguen formar part de la iniciativa, per tal d’exposar els seus productes als clients, i d’aquesta manera aconseguir una centralització de recursos i productes en un mateix lloc, facilitant la selecció i compra del client final.
Dins del desenvolupament i gestió web a més de l’organització també trobem a Damià Castaño i Lluís Alandete, enginyers i fallers de Gandia. La imatge que tanta bona acceptació ha rebut és obra de l’artista alginetina Sol Vidal. 
Esperem que vos agrade la proposta  i entre tots fem mes fàcil aquesta situació. Recorda… Regala un Ninot!

CONTACTE