PAGINAS

sábado, 16 de mayo de 2020

L’Ajuntament de Valencia i l’Arquebisbat acorden la cancel·lació dels actes públics del Corpus Christi

FOTOGRAFIA: FESTES DE VALENCIA
El Corpus se suma a la llista de celebracions festives que finalment no es podran dur a terme enguany a causa de la crisi sanitària per la COVID-19. Així ho ha comunicat el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, després d’haver-ho acordat amb l’Arquebisbat de València, donat que sengles institucions coorganitzen la coneguda com a ‘Festa Grossa’ de la nostra ciutat.
“Lamentablement la conjuntura actual no ens permetrà celebrar tampoc el Corpus enguany perquè la prioritat ara mateix continua sent la salut de les persones”, ha explicat Galiana, qui ha detallat que la suspensió afecta tant als actes previs, com el cicle de conferències, com als actes públics principals d’esta celebració, com són el Trasllat de les Roques, la Cavalcada del Convit i la Processó de la vesprada. També se suspén el concert previst de la Banda Municipal.
De la mateixa forma que ha ocorregut amb les Falles, la Fira de Juliol o la Setmana Santa Marinera, les pròximes celebracions públiques del Corpus seran ja en 2021.