PAGINAS

jueves, 14 de mayo de 2020

Begoña Gómez-Cencillo, reelegida com a presidenta de la Falla El Palau per al 2021

Després de realitzar la Junta telemàtica de tancament i liquidació de l'exercici 2019-2020, ha estat reelegida presidenta de la Falla Antiga Senda Senent - Alameda "El Palau" Begoña Gómez-Cencillo Martín per a l’exercici faller 2020 / 2021. Així mateix, ha quedat dissolta la Junta Directiva finalitzant així l'exercici faller 2019 / 2020.
De conformitat amb el reglament faller i els estatuts de la Falla es va procedir a la presentació de candidatures a President/a, sent triada per unanimitat Begoña Gómez-Cencillo com a presidenta per a l’any 2021.
Seguint les instruccions de Junta Central Fallera davant les circumstàncies excepcionals a causa de la COVID-19, per a procedir a l'elecció de la presidència, les comissions de Falla, hauran d'articular els mecanismes digitals que consideren oportuns, per a poder realitzar la junta de tancament d'exercici amb la liquidació dels comptes a tenor del que es dispose en el reglament intern de la falla. Posteriorment i una vegada aprovades la liquidació de l'exercici anterior, les candidatures a la presidència de la falla hauran de ser comunicades al secretari de la mateixa. Aquestes candidatures s'hauran de presentar entre el dia 1 i el 10 de maig de 2020.
En cas de no haver-hi més d'una candidatura, com és el de la Falla “El Palau”, l'elecció de la presidència s'entendrà per assentiment de la resta de la comissió i la comissió comunicarà a la Junta Central Fallera el seu nomenament entregant els censos fins al 22 de maig de 2020.
Begoña Gómez-Cencillo porta al front de la Falla El Palau des de 2009 fins 2016 i des de 2017 fins l'actualitat. Anys abans va estar al front de delegacions com Secretaria i Protocol i va pertànyer a Junta Central Fallera o la Federació de Falles Albereda-Mestalla, de la qual a més és fundadora.
La presidenta de la Falla El Palau és una personalitat reconeguda al món de les Falles. L'any 2014 va formar part del jurat que va elegir la Fallera Major Infantil de València. Un any després també va ser jurat en el concurs de play-backs organitzat per Junta Central Fallera. En l'àmbit dels mitjans de comunicació ha participat en tertúlies i programes de ràdio com 'Gente de fallas' d’Onda Cero, Univers Faller i Onda Fallera. També ha protagonitzat entrevistes al diari Las Provincias, al programa ‘El matí À Punt’ i a l’especial ‘Mascletaes 2019’ de la televisió pública valenciana.