PAGINAS

martes, 7 de noviembre de 2017

Sonia Palomera rep homenatge de Lo Rat Penat

La vesprada del passat 4 de novembre ha segut l’elegida per a celebrar l’homenatge a la xiqueta Sonia Palomera Ibañez com a component de la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de Valéncia 2017 per part de la seua comissió, la Falla Lo Rat Penat.
L'acte ha segut preparat en molta il·lusió per la comissió i ha contat en una gran assistència de fallers que han volgut mostrar el seu carinyo a Sonia. A l’homenatge també han acudit les seues companyeres de Cort d’Honor i com no, la Fallera Major Infantil de Valéncia 2017, Clara María Parejo.
Sonia s'ha mostrat encantada en tots els gests de carinyo que li ha brindat la seua família fallera durant tot l'any. Per a resumir el gran any vixcut per Sonia i demostrar-li lo orgullosa que la seua comissió està d'ella, s’ha projectat un video que ha emocionat tant a ella, com a la seua família i tots els assistents.
El president de la comissió, Andrés Muñoz, li ha dedicat unes paraules en nom de tots els fallers de la comissió. La pròpia Sonia també s’ha volgut dirigir a la seua volguda falla per a contar-los com de be li l’ha passat sent component de la Cort d’Honor i agrair tot el carinyo mostrat durant l’eixercici faller. Clara María Parejo també li ha volgut dedicar unes paraules de carinyo. Per a terminar una vesprada tan emotiva els assistents han pogut gojar d'un menut àgap oferit per la comissió.