PAGINAS

domingo, 12 de noviembre de 2017

Així son els teixits de Vives i Marí per a la Cort d’Honor

La nit del passat dimecres 8 de novembre va tindre lloc en el Hotel Ayres Astoria Palace, la presentació oficial dels teixits que les dotze senyoretes de la Cort d’Honor de la Fallera Major de Valencia 2018 lluiran en les ocasions mes importants a lo llarg d’este exercici faller.
En el breu acte, al que per supost va acudir Rocío Gil com Fallera Major, es mostraren els 12 estrets de seda i els 12 brocatells que s’utilitzaran per a confeccionar els trages de la Cort d’Honor.
El teixit del primer trage oficial es un estret de seda que porta el dibuix “Sant Joan”, treballant en 16 colors de trama i metall Oro Volteado. Els colors de fons son Turia, Petróleo, Castor, Aubergine, Oro Antiguo i Pruna.
Mentre que el teixit del segon trage oficial es un brocatell treballat en metal Oro que porta el nom de “Montevecchio”. Els colors de fons son Rojo Lorca, Verde Foresta, Rosa Tarifa, Gris Gárgola, Vilafranca i Azul Anda.
Des d'ací estem segurs que lluiran les seues millors gales alla on vajen, tant de la seua bellea natural com dels teixits recent presentants.