PAGINAS

sábado, 18 de noviembre de 2017

Mireia i Gisela, proclamades i exaltades a Catarroja

La nit del passat divendres 17 de novembre, al Teatre Auditori Francesc Chirivella de Catarroja, va acollir la Solemne Exaltació de les màximes representats de la localitat per a 2018.
Fotografia de: Adrian Chaqués Ferrer
L’acte va ser conduit per Ana María Gil i Javier Pérez, que va contar amb una actuació musical baix el títol “la germanor” i que va donar pas tant a Rosa Ibáñez, Ainhoa Espinosa i Ainara Blasco com a Cort d’Honor Infantil, com a Ana López i Cristina Pechuan com a Cort d’Honor on l’esperava a peu d’escenari, Juan José Navarro, President de la Unió d’Associacions, on varen ser exaltades com a tal.
Fotografia de: Adrian Chaqués
Mes tard va ser el torn de Gisela Rosaleñ i López com a Fallera Major Infantil i Mireia Sánchez i Bermejo com a Fallera Major on Jesús Monzó, alcalde de la vila, va imposar la banda acreditativa com a tal.
Fotografia de: Adrian Chaqués Ferrer
Raül Rosaleñ, pare de Gisela, i Yolanda Pérez, amiga de Mireia, varen ser els mantenidors de les ja exaltades Falleres Majors. Per a continuar amb l’acte varen rebre a les diferents comissions falleres de Catarroja com a les Juntes Locals Falleres invitades i per a finalitzar l’acte va ser Fran Vianna qui donarà veu a l’Himne Regional. Enhorabona!!