PAGINAS

jueves, 2 de noviembre de 2017

Convocat el Concurs de Cartells Tomàs Femenia de Gandia per a 2018

Obert el termini de presentació de Cartells Tomàs Femenia patrocinat pel Centre Comercial Plaza Mayor.
Les Falles de Gandia obrin el termini per presentar les obres artístiques del Concurs de Cartells Tomàs Femenia. Com és tradició ja al món faller, el cartell guanyador anunciarà les festes josefines. Se seleccionarà un cartell guanyador i un màxim de 2 finalistes. El premi del guanyador està dotat amb 600 (patrocinat pel Centre Comercial Plaza Mayor de la localitat) i serà lliurat pel responsable del Centre Comercial Plaza Mayor, el dia de l’otorgament serà anunciat pròximament.
Les obres es lliuraran per medi electrònic mitjançant aquest formulari disponible a la web, abans del dia 23 de novembre, data límit de recepció abans de les 21:00 hores.
El Concurs de Cartells Tomàs Femenia és un homenatge a Tomàs Femenia, president de la Junta Local Fallera durant 12 anys i a més, una persona molt estima per tots els gandians. Tomás ha sigut un referent per a la vida de les Falles, ja que des de ben xicotet va participar d’aquestes. Va lluitar perquè les Falles de Gandia es reconegueren com un poc més que una festa, com a cultura.