PAGINAS

jueves, 16 de noviembre de 2017

Lucia i Lorena regnen a l’aniversari de Joan d’Aguiló

El passat dissabte 11 de novembre la Falla Joan d’Aguiló – Gaspar Aguilar va celebrar en el Teatre dels Salesians, la Solemne Exaltació de les seues Falleres Majors de 2018, Lorena Martínez Zorío i Lucia Sillero Royo, en un any molt especial per a tota la falla ja que estan immersos en el 75º Aniversari.
Els assistents a l’acte varen gaudir en primer lloc del grup de danses de la comissió que va donar pas al President Infantil de 2018, Diego Real Royo, on va exaltar a Lucia Sillero com màxima representant infantil i seguidament fon el torn de Lorena Martínez qui va rebre de José Olivert la banda acreditativa com a Fallera Major 2018 de la comissió.
Després de les paraules dels mantenidors, les recents exaltades varen rebre la visita de les comissions invitades a l’acte amb un emotiu reconeixement de les màximes representants i presidents d’estos 75 anys a la comissió.
L’exaltació de Lorena i Lucia i la celebració del 75º Aniversari de la comissió es va completar amb la visita de Rocío Gil com a Fallera Major de Valencia 2018 i la seua Cort d’Honor.