PAGINAS

MASCLETAES 2024

miércoles, 7 de febrero de 2018

Les Falles de Gandia gaudiran per primera vegada de la Nit del Foc

El president de la Federació de Falles de Gandia, Telmo Gadea, informava a l’assemblea que Gandia tindrà per primera vegada una ‘Nit del Foc’. La Federació de Falles sempre ha estat interessada a potenciar els actes fallers que tingueren com a peça fonament la pirotècnia. Per tal motiu, després de negociar amb l’Ajuntament, l’entitat municipal ha decidit que aquest seria el primer any que es celebraria a Gandia la ‘Nit del Foc’ per commemorar que la nostra ciutat és la seu del Tercer Simposi Internacional de Focs Festius del Mediterrani. Aquesta gran nit màgica tindrà lloc les properes festes josefines però com que falta concretar amb l’Ajuntament de Gandia i els cossos de seguretat certs detalls, sols poden avançar que serà el pròxim 17 de març, al voltant de les 23:00 hores al Recinte Ferial.
A petició de la Federació de Falles, l’Ajuntament de Gandia ha considerat una excel·lent idea celebrar per primera vegada la Nit del Foc a la nostra ciutat i l’objectiu principal d’aquesta acció és continuar amb ella els pròxims anys, oferint un acte pirotècnic més a les falles de la nostra ciutat. Com ocorregué amb la Despertà popular, una proposta realitzada per la Federació de Falles, que aquest any celebrarà quarta edició i cada any, aglomera a més fallers en una jornada on els coets i la diversió està més que assegurada.
Telmo Gadea, president de la Federació de Falles de Gandia, explicava que aquest esdeveniment serà únic per a la ciutat oferint més varietat festiva i cultural a Gandia. Telmo Gadea expressava el seu agraïment a l’Ajuntament de Gandia per acceptar aquesta espectacular proposta i ajudar a créixer cada any, oferint més cultura i tradició a la ciutat de Gandia.