PAGINAS

MASCLETAES 2024

jueves, 8 de febrero de 2018

Les Falles de Gandia celebren la 3º edició del Concert de Falles

La Federació de Falles de Gandia celebren el pròxim 10 de febrer la tercera edició del Concert de Falles al Museu Faller, patrocinat per l’Ajuntament de Benirredrà. El municipi, que també forma part de la Federació de Falles, també patrocina el premi al millor article publicat als llibrets de falla. Amb aquesta col·laboració s’estreta, encara més, la relació entre les falles i l’ajuntament veí. El concert se celebrarà al Museu Faller de Gandia el pròxim dissabte 10 de febrer a les 19:00 hores. L’entrada és gratuïta i lliure fins a agotar l’aforament.
Aquest gran concert, que cada any concentra a més fallers, estarà interpretat com ja és tradició per la Societat Musical de Benirredrà, dirigida pel mestre José Vercher. S’interpretarà una selecció de música festera i, per finalitzar el concert, es produirà l’estrena absoluta dels dos pasdobles amb el nom de les Falleres Majors de Gandia i a més, una marxa de processó en honor a Sant Josep del Raval.
El pasdoble ‘Sara Sanvíctor. Fallera Major de Gandia 2018’ ha sigut composat per Eduardo Sala Albelda. El compositor es natural d’Alberic i amb un nombrós curriculum a la seua trajectòria musical. Mentres que el pasdoble ‘Núria Llopis. Fallera Major Infantil de Gandia 2018’ ha sigut composat per Jacobo Ferrer Cortell. El compositor és natural de Gandia, també amb un gran curriculum musical.
La marxa de processó ‘Sant Josep del Raval’ ha sigut composada per Hugo Chinesta es natural d’Aldaia i és Professor Superior en Música Llicenciat en Composició pel Conservatori Superior Salvador de Castelló i Professor de Percussió.  En l’actualitat és director titular de La Lira d’Alfarp, professor d’Harmonia en el CEM de Benifaió, així com director de l’escola de música de la Unió Musical d’Aldaia.