PAGINAS

sábado, 10 de febrero de 2018

Gandia ja esta en Falles!

La Fallera Major de Gandia, Sara Sanvíctor, s’adreçà la passada nit del dissabte 3 de febrer al balcó de l’Ajuntament per tal d’anunciar l’arribada de les festes josefines a la ciutat.
Sara Sanvictor no volgué perdre l’ocasió d’animar als fallers a convertir els casals en un lloc per a integrar i no per excloure on tots i totes tenen cabuda a la festa de les falles.
Sara acabà la crida fent vibrar al públic assistent, cridant: “Falleres i fallers. És l’hora de mobilitzar-se. El moment decisiu ha arribat. Compte amb cadascú i cadascuna de vosaltres perquè les falles del 2018 siguen irrepetibles i passen a la història dels nostres cors. Envaïu els carrers amb entusiasme. Irrompeu a les places amb goig. Assalteu les avingudes amb eufòria. En definitiva… conqueriu Gandia.”
Per la seua part, Núria Llopis com a Fallera Major Infantil de Gandia, sorprengué tant a majors com a xiquets en la seua tradicional cridá. La màxima representant dels xiquets animà als més menuts a complir altra tasca: “la d’invadir cada carrer i cantó de Gandia amb la nostra innocència i ganes de festa”.
Per a realitzar aquesta feina, Núria proposà al xiquets: ‘Vos convide a canviar la wifi per la pólvora, el Youtube per la música de les nostres bandes… En definitiva a assaborir tots aquells elements que donen a la festa fallera eixe caràcter tan especial i únic. Sols està permés el mòbil per fer-nos fotos i selfies i així guardar per sempre els millors moments d’enguany.’ Amb aquesta recepta màgica, Núria afirmà que els xiquets aconseguirien conquerir el nostre poble i l’avorriment i la monotonia seria vençudes.
Per concloure, Núria animà als xiquets i xiquets a gaudir de les falles, “recordeu als majors, que estem en falles, que si ells tenen dret a estar de festa, nosaltres també. I no sols de matí als passacarrers: també a les nits, dins dels casals, dels envelats i les revetlles. Que no hi ha classe al dia següent” afirmà.