PAGINAS

jueves, 22 de febrero de 2018

La Xufa de Valencia té nous premis

  • Oberta la inscripció de la XI edició dels 'Premis Xufa de Valéncia'
  • El Consell Regulador premiarà a les millors escenes falleres relacionades en l’orxata i la xufa
  • Tres comissions falleres es repartiran 350 litres d’orxata de xufa
Des de hui i fins al pròxim 14 de març les comissions falleres de Valéncia podran inscriure’s en la XI edició “Premis Xufa de Valéncia” que es concedixen a les millors escenes falleres a la xufa de Valéncia i l’orxata de xufa de Valéncia.
Estos premis, impulsats pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Xufa de Valéncia, estan orientats a reconèixer el treball dels artistes fallers i la voluntat de les comissions falleres per a respaldar un producte tan genuïnament valencià com és l’orxata.
El premi consistirà en el repartiment de 350 litres d’orxata entre les tres comissions falleres guanyadores.
La comissió premiada en primer lloc obtindrà 200 litres d’orxata (unes 1.200 degustacions) i un estandart. Els guardons en segon i el tercer lloc obtindran 100 litres (unes 600 degustacions) i 50 litres (unes 300 degustacions) d’orxata, respectivament, i sengles estandarts.
L’objectiu d’estos “Premis Xufa de Valéncia” és promocionar i donar a conèixer una beguda autènticament valenciana com és l’orxata de xufa de Valéncia i molt lligada a les festes de les Falles.
Per a formalitzar la inscripció, les comissions interessades poden consultar a continuació les bases i el formulari d’inscripció. Ademés, es podran posar en contacte a traves del telèfon 963 690 499 i del correu electrònic falles@chufadevalencia.org