PAGINAS

martes, 20 de febrero de 2018

Bétera entrega el seu llibret

Les Falleres Majors de la localitat de Bétera i els membres de la Junta Local Fallera van fer dissabte passat la presentació i l’entrega del Llibret de festes 2018. La Junta Local ha repartit així els 1000 exemplars de llibrets que a més del calendari faller de la localitat conté fotografies dels quadres d’honor de les cinc comissions de Bétera i els esbossos dels monuments que es plantaran en poques setmanes. També hi ha uns fulls amb el Saluda de les Falleres Majors i fotografies d’estes amb els màxims representants de les comissions i els Saluda de l’Alcaldessa, la Regidora de Festes i el President de la Junta Local.
Luisa Motilla i Andrea Peinado varen recórrer un a un els comerços del municipi per a fer entrega del llibret i del calendari faller. Un matí molt intens on van repartir els Llibrets a un sector clau i que dona suport a les festes josefines. En aquest sentit la Junta Local Fallera convida als comerços i a l’Associació de Comerciants de Bétera a que participen activament de la festa.
El llibret de festes un any més ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera i amb la presentació d’aquest es fa oficial el calendari faller que comença ja aquest cap de setmana.