PAGINAS

viernes, 13 de octubre de 2017

Raquel Alario i Julià Engo, exalten a la Gandia fallera

Raquel Alario, Fallera Major de Valencia 2017, serà la mantenidora de Núria Llopis, Fallera Major Infantil de Gandia 2018.
Núria Llopis Carrasco, Fallera Major Infantil de Gandia, tindrà una mantenidora d’excepció a la seua presentació com a tal. Serà la Fallera Major de València 2017, Raquel Alario, que tindrà l’honor de dirigir les primeres paraules a la màxima representant infantil de Gandia.
Raquel Alario manté una profunda relació amb Gandia i la Safor. Sa mare és de Gandia i son pare, de Tavernes de la Valldigna. És la terra de la seua iaia i on passa part de l’estiu, els caps de setmana o sempre que hi ha un pont. Ha format part dels Juniors de la Col·legiata, de la Germandat del Sant Sepulcre de la Setmana Santa,...
La mantenidora de la presentació de la Fallera Major Infantil de Gandia pertany a la Falla G.V. Ferran El Catòlic – Ángel Guimerá de València i és la menuda de tres germanes. La seua família sempre ha estat arrelada al món faller i cultural de València i com no, de Gandia. És una persona molt oberta i amb un currículum faller molt potent.
Nuria Llopis Carrasco és fallera de la comissió de Màrtirs des que va nàixer, té 10 anys i ha ostentat el càrrec de Reina de la Falla l’any 2016, Reina de l’Art l’any 2014 i Padrina en l’exercici 2012. L’amor per la festa és compartit per tota la seua família, el seu pare Raúl ha sigut vicepresident els últims 4 anys (2014 – 2017), sa mare Pilar ha sigut comptadora de la comissió des del 2015 fins a 2017 i el seu germà Raúl ha ostentat el càrrec de president infantil l’any 2016.
La seua exaltació serà hui divendres 13 d’octubre a les 22:00 hores en el Museu Faller de Gandia.
Per altra part, Julià Engo, alcalde de l’Olleria, serà el mantenidor de Sara Sanvíctor, Fallera Major de Gandia 2018.
Sara Sanvíctor, Fallera Major de Gandia, tindrà un gran mantenidor que li dirigirà les primeres paraules el dia de la seua presentació com a tal.
Julià Engo és l’alcalde de l’Olleria i a més de tindre una estreta relació amb la màxima representant de les falles, és una persona molt arraigada a la nostra ciutat. A l’actualitat és professor tècnic de Formació Professional, concretament de Tècniques i procediments d’Imatge i So a l’IES Veles e Vents del Grau de Gandia. Exerceix de professor en el centre des de la seua creació al 2003, i des del juliol del 2013 és el seu secretari.
El mantenidor és l’alcalde de l’Olleria en l’actual legislatura, i també ho va ser des del 2008 fins el 2010.  En la seua carrera política cap destacar que és regidor des del 2003 fins l’actualitat. A més ha sigut Conseller de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida des del 2007 fins el 2012. En l’actualitat és portaveu de Compromís per l’Olleria.
Sara Sanvíctor ja és coneixedora de qui serà el seu mantenidor i està molt orgullosa de comptar amb una persona del seu poble, l’Olleria, en un dia tan important. La seua relació amb l’alcalde és molt bona i és un plaer comptar amb ell en un dia tan important.
La màxima representant de les falles de Gandia pertany a la Falla Plaça Prado des de fa 6 anys i arribà al món faller de la mà de la seua parella, Borja Sellens i els seus amics. Sara ha ostentat els càrrecs de Reina de la Festa a 2015, Reina de la Falla a 2016 i aquest any ha format part de la Cort d’Honor de la Fallera Major, Maragda Escrivà. Sara Sanvictor assegura que des que entrà a formar part activa del món faller no imagina la seua vida sense les falles ja que aquestes uneixen al seu nucli familiar, amics i parella.
En l’àmbit professional, Sara estudià Ciències Empresarials a la Universitat de València, té un Màster en Gestió Bancaria a la mateixa Universitat de València i un Màster en Professorat de Secundària a Florida Universitària. Actualment Sara treballa en Belmarti, una Fàbrica de confecció Tèxtil.
Mentres que en l’àmbit personal, Sara Sanvictor és una jove de 28 anys, a la que li agrada molt jugar a pàdel i viatjar, a l’igual que estar amb la família i gaudir amb els seus amics.
La seua presentació serà demà dissabte 14 d’octubre a les 22:00 hores en el Museu Faller de Gandia.