PAGINAS

martes, 31 de octubre de 2017

Pere Cabanes te les claus de 2018

La Falla Pere Cabanes – Joan XXIII ha donat a conèixer este passat divendres 27 d’octubre els monuments que plantarà el pròxim mes de març a la seua demarcació.
Enguany, el mateix artista és l’autor dels dos projectes. Es tracta de Raúl Martínez ‘Chuky’, un bon amic de la comissió al que hem pogut vore pel casal en diferents jornades culturals i, també, perquè va ser l’autor de la falla gran de l’any 2017 d’esta comissió. ‘Chuky’ va deixar bons premis a Pere Cabanes, ja que el seu monument va rebre el nové premi de la Secció 7ºA.
El monument infantil de 2018 du per nom ‘Ager’ i farà metàfores, jocs i crítiques per als més menuts amb molts vegetals. La comissió farà, com ja és tradició, algun acudit al Levante UD i portarà als seus infantils a diferents excursions per a conèixer l’horta de València. La falla gran té per lema ‘Tinc la clau’, i ens parlarà de l’actualitat amb un denominador comú que farà molts jocs de paraules i de sàtira: les claus.

Continuant amb les jornades culturals, el pròxim divendres 3 de novembre, a les 20:30 hores, Eduardo Cervera presidirà una sessió informativa relacionada amb el món de la indumentària valenciana. L’entrada és lliure.
FALLA INFANTIL PERE CABANES – JOAN XXIII 2018
LEMA: “AGER”
ARTISTE FALLER: RAÚL MARTÍNEZ ‘CHUKY’
FALLA PERE CABANES – JOAN XXIII 2018
LEMA: “TINC LA CLAU”
ARTISTE FALLER: RAÚL MARTÍNEZ ‘CHUKY’