PAGINAS

miércoles, 25 de octubre de 2017

10 anys de cultura a Pere Cabanes

L’Associació Cultural Falla Pere Cabanes – Joan XXIII celebra tot un mes de cultura, dedicat als diferents espais de la nostra festa, declarada fa un any Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO. I ho fa amb les seues desenes xarrades de cultura, que obriran este mateix divendres 27 d’octubre, amb la presentació dels esbossos que esta comissió plantarà al mes de març de 2018 a la seua demarcació.
D’esta manera, i durant quatre divendres consecutius, el casal de la Falla, ubicat al carrer de la Pintora Manuela Ballester sense número (cantó amb Riu Segre) dedicarà, cada jornada, a un camp de les festes josefines, amb personalitats reconegudes al capdavant de cada xarrada i debat.
Divendres 27 d’octubre a les 20:30 hores: Presentació dels esbossos, per Raúl Martínez ‘Chuky’, autor dels dos monuments 2018 de la comissió.
Divendres 3 de novembre a les 20:30 hores: La indumentària regional valenciana, per Eduardo Cervera, indumentarista.
Divendres 10 de novembre a les 20:30 hores: Un any com a Fallera Major de València, per Gloria Martínez Amigó, Fallera Major de València 2008.
Divendres 17 de novembre a les 20:30 hores: La fusteria fallera, amb col·loqui de diferents professionals del sector, moderats per Raúl Martínez, ‘Chuky’.