PAGINAS

sábado, 7 de octubre de 2017

El Forn Llàtzer guanyador absolut de Sant Donis

El Gremi de Forners i Pastissers de Valencia ha fet públic la deliberació del XXXVI Concurs de Dolços de Sant Donis. Tenint en conte que el jurat ha tingut que desempatar en dit concurs ha deliberat els següents premis darrere d’una amplia deliberació:

“MOCADORÀ”
1º Premi: Forn Llàtzer de Valencia.
2º Premi: Forn Artesà Rafelet de Valencia.
3º Premi: Pastisseria Galán d’Albal.

APARADORS I TENDA
1º Premi: Forn Llatzer de Valencia.
2º Premi: Pastisseria Galán d’Albal.
3º Premi: Forn Artesà Rafelet de Valencia.

Per això, des d’ací, volem donar l’enhorabona a Lázaro Moreno, guanyador absolut d’este any en les dues modalitats.
"Piuletes, tronadors i fruitetes" van omplint de color i sabor els dies previs a la festa dels valencians on el Gremi de Forners i Pastissers de Valencia ha fet entrega de la ‘mocadorà’ de Sant Donis a Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana, i a Monica Oltra, vicepresidenta, amb la tradició d’obsequiar als diversos presidents que han ostentant el càrrec des de la preautonomia, amb independència de partits polítics, com a símbol d’afecte i respecte a la institució representativa de tots els valencians.
A l’Ajuntament de Valencia els ha rebut Joan Ribó, alcalde del cap i casal, junt a Carlos Galiana, regidor de Comerç, on se lis va obsequiar amb el dolç tradicional valencià.
I com no, finalitzant la ruta, han fet entrega també a Juan Carlos Moragues, delegat del Govern, Jorge Rodriguez, President de la Diputació de Valencia i a la seua vicepresidenta, Maria José Amigó.