PAGINAS

jueves, 19 de octubre de 2017

Julia i Lluna s’acomiaden de Bétera

El passat dissabte 14 d’octubre, la localitat de Bétera va realitzar l’acte d’acomiadament de les seues Falleres Majors de 2017.
Julia Garrido i Lluna Alejo, digueren adéu al seu càrrec de Falleres Majors de la localitat el passat dissabte a la Sala de Plens del Castell. Lluna i Julia arribaven juntes passades les 19:00 hores de la vesprada al Castell de Bétera. A les portes les va rebre l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, a més de les que es convertiran en Falleres Majors de 2018, Andrea Peinado i Luisa Motilla. Dins l’esperaven amics, familiars i membres de la Junta Local Fallera que omplien la sala.
L'acte fou una afectuosa mostra de carinyo del món faller cap a les dues joves. El primer a parlar va ser el president de la Junta Local, Jose Maria Asensi, qui els va dedicar un emotiu homenatge i repàs l’intens any que han viscut junts. Després, un audiovisual amb els testimonis de familiars i amics feu esclatar les llàgrimes de les falleres. La vesprada es completà amb la imposició dels corbatins a l’estendard. Lluna i Julia van voler dirigir-se al públic i micròfon en mà, Les emocions no tardaren en aflorar, sobre tot en la xiqueta Lluna que va dir unes paraules plenes de sentiment cap a la festa fallera i com no, d’agraïments per tot l’any viscut. L’Alcaldessa  també els va dedicar unes paraules a les que són màxim exponent de la festa fallera en el poble. Paraules on va destacar el víncul que havien creat i els va aconsellar que el cuidaren per a que dure tota la vida. Alemany també els va voler agrair la seua tasca de donar a conèixer les falles del poble durant tot l’any.
L’acte va acabar amb els himnes de Bétera i la Comunitat Valenciana. Després tots junts van celebrar el comiat en el Sopar de Gala Fallera al Saló Azhor de Bétera que va allargar-se fins a altes hores de la matinada.