PAGINAS

sábado, 30 de septiembre de 2017

Grans premis i premiats del Doctor Collado

  • La Falla Plaça del Doctor Collado distingeix a l’artista Gregorio Acebedo i al Palau de la Musica pel seu 30º Aniversari.
  • La comissió farà entrega dels premis Lonja i Salvador Debón el pròxim 20 d’octubre a l’àmbit cultural de El Corte Inglés situat a l’Avinguda de França.
  • També s’ha premiat al Valencia Basket, Aldeas Infantiles, a la Falla Plaça de l’Arbre, a Julio Tormo i a l’equip redactor de la candidatura de les Falles a UNESCO.
El pròxim divendres 20 d’octubre a las 19:30 hores, tindrà lloc en l’Espai Cultural de El Corte Inglés de la Avinguda de França, la XIV edició d’entrega dels Premis Lonja i Salvador Debón que organitza la Falla Plaça del Doctor Collado.
Com tots sabem, els Premis Lonja tenen per objectiu el reconeixement d’aquelles persones o entitats que han tingut rellevància en el àmbit professional, social o cultural de la nostra ciutat.
Per la seua part, el Premi Salvador Debón, pretén premiar a l’artista revelació de l’any i homenatjear a la figura de l’artista faller mes relevant que tingut esta comissió.
Per això, després de reunir-se el jurat compost pel president de la falla, el vicepresident de relacions publiques i destacades personalitats de la festa (periodistes, artistes, fallers, entre altres) i tras realitzar les deliberacions correspondents, han decidit otorgar els següents gualardons:
Premi Lonja a la Solidaritat: Aldeas Infantiles pel seu 50º Aniversari en Espanya.
Premi Lonja a l’Esport: Valencia Basquet pel seu 30º Aniversari.
Premi Lonja a les Falles: Falla Plaça de l’Arbre pel Concurs del Cant de l’Estoreta Velleta.
Premi Lonja Extraordinari: al Palau de la Musica de Valencia pel seu 30º Aniversari.
Premi Lonja Especial: a l’equip de redacció de l’expedient de la candidatura de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat: Jorge M. Guarro Monllor, Javier Mozas Hernando, Josep Lluis Marin, Gil Manuel Hernández i Martín i Jose Martínez Tormo.
Premi Lonja de Comunicació: al periodista Julio Tormo Ases per la seua trajectòria professional i en especial amb el mon de les falles.
Premi Salvador Debón: a l’artista Gregorio Acebedo.