PAGINAS

miércoles, 27 de septiembre de 2017

La Ciutat Fallera acollirà als més joves

El II Encontre Juvenil de Junta Central Fallera es celebrarà el pròxim 30 de setembre en la Ciutat de l’Artista Faller
El dissabte 30 de setembre la Ciutat de l’Artista Faller, de 17:00 a 00:00 hores es celebrarà el II Encontre Juvenil on els jovens fallers de tota Valencia podran unir-se de nou en una gran festa.
La Junta Central Fallera, a traves de la seua Delegació d’Infantils i Joventut, vol en esta iniciativa fer que la joventut de les diferents comissions s’unixquen per a fer festa.
En esta jornada festiva i lúdica a la vegada es podrà gaudir de tot tipus d’activitats: zones esportives, fan zone de les falles, actuacions, DJ’s, tallers, stands, exhibicions, animació,... i una gran sorpresa final.
Hi haurà, de moment, unes activitats complementaries amb inscripció prèvia: un concurs de samarretes falleres i una exhibició de DJ’s.
Per a participar en les activitats del esdeveniment serà necessària la inscripció a traves de la teua comissió comunicant-lo oficialment a Junta Central Fallera on les acreditacions per a assistir es repartiran el 26 i 27 de setembre en la seu de Junta Central Fallera. Cal recordar que cada comissió que participe deurà anar acompanyada al menys per un delegat acreditat per cada 10 juvenils. T’ho vas a perdre??