PAGINAS

martes, 26 de septiembre de 2017

Crònica d’una paella menjada a Bétera

Com ja vàrem anunciar la setmana passada, la Junta Local Fallera de Bétera amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi ha organitzat per al passat dissabte 23 de setembre un Concurs de paelles amb l’objectiu de sumar actes en favor de la germanor fallera entre les cinc comissions del poble.
Finalment, un total de 15 paelles es presentaran a concurs en aquesta edició. L’inici del concurs va ser al recinte de les coves. Els membres de la Junta Local repartiren entre els participants els ingredients necessaris per a l’elaboració de la millor paella amb estil faller. Per a la deliberació i resolució del concurs, s’ha comptat amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de la Pobla de Vallbona, que va enviar a 3 persones per a ser el jurat del concurs.
Una volta la decisió del Jurat va ser unànime, les Falleres Majors de Bétera 2017, la xiqueta Lluna Alejo i la senyoreta Julia Garrido, van lliurar als guanyadors els corresponents trofeus que els acreditaran com a millors cuiners. La revetlla finalitzà amb una discomòbil al mateix recinte. Les paelles premiades varen ser:
1º premi: Tonin Campos de la Falla Gran Vía del Sur
2º premi: Mario Castillo de la Falla Gran Via de l’Est
3º premi: Gabriel Morcillo de la Falla Gran Vía del Sur