PAGINAS

MASCLETAES 2024

lunes, 5 de septiembre de 2016

Molt prompte coneixerem al premiat!

Ya està en marcha la 4ª Edicio del Premi de les Arts “Vicent Monfort” per a 2016 que otorga la Falla Passeig de l’Alameda – Avgda. de França, a membres destacats del mon de la cultura.
Els membres del jurat compost per Amparo Iborra Ferrer, llicenciada en Ciencies de l'Informacio - Periodisme; Jose Manuel Acosta Garcia, empresari de l'industria grafica i Vicepresident 2º de Junta Central Fallera; Laura Caballero Molina, Professora, Fisioterapeuta i Fallera Major de Valencia 2011; Alberto Pla Monfort, llicenciat en Psicologia i en representacio de la familia de Vicente Monfort; i Manuel Cabrera Faus, President de la Comissio; seran els encarregats de designar la persona que sera guardonada en la present edicio de 2016.
Recordem que en la seua 1ª edicio, allá en l’any 2013, el Premi de les Arts recaigue en la persona del mestre Josep Vicent, en la seua 2ª edicio de 2014, en l'actor i director teatral Sergio Peris-Mencheta, i en la seua 3ª edicio a l’any 2015, en l'actriu i presentadora Belen Rueda.
En pocs dies coneixerem la persona que ha segut distinguida en l'estatuilla de bronze, obra original de l'escultor Alfonso de la Ossa.