PAGINAS

MASCLETAES 2024

miércoles, 7 de septiembre de 2016

Males noticies des de l'Olivereta

La Falla Olivereta ens ha comunicat el robatori al seu casal.
El Cos Nacional de Policia investiga el robatori en les instal·lacions del casal de la Falla Olivereta Cerdà i Rico. En el robatori s’ha sostret ordinadors i altre material informàtic, així com altres articles utilitzats per la Falla. El robatori es va produir presumiblement entre el dissabte i diumenge passats.
Membres de la falla, el passat dilluns 5 per la vesprada van detectar la intrusió en el casal a adonar-se’n del forçament d’una de les portes metàl·liques d'accés. Una volta dins, es va constatar el robatori. Tant les oficines com els magatzems de l'entitat havien patit un intens escorcoll. Per a accedir, els lladres van violentar tots els panys, causant desperfectes per tot arreu.
Els fets van ser posats immediatament en coneixement dels agents de la Comissaria d'Abastos que a hores d'ara se'n fan càrrec de les investigacions. La comissió, lamenta aquests fets alhora que intentaran que aquest entrebanc no modifique l'inici de l'activitat fallera després del parèntesi del mes d'agost. Lamentem des d'ací els fets ocurrits a aquesta comissió.
MOLTS D'ANIMS A TOTA LA COMISSIÓ!