PAGINAS

domingo, 18 de septiembre de 2016

Es convoca el XII Concurs de Cartells de les Falles de Torrent per a 2017

  • Els interessats podran presentar les seues idees del 30 de setembre al 18 de novembre
  • El guanyador del cartell serà la imatge de les Falles de 2017 i rebrà 600 euros de premi
La Junta Local Fallera de Torrent ha convocat el XII Concurs de Cartells Anunciadors per a les Falles de 2017. La festa fallera de la capital de l’Horta Sud posa en marxa un any més el concurs mitjançant el qual es coneixerà la imatge de les festes josefines per a l’any que ve. El concurs té el patrocini de Caixa Rural de Torrent, amb un únic premi de 600 euros al millor cartell.

Els interessats a participar-hi poden presentar les seues propostes del 30 de setembre al 18 de novembre en la seu de la Junta Local Fallera de Torrent (Carrer Bellido, 8), dilluns, dimecres i divendres de 19:00 a 21:00 hores. El tema dels treballs és de lliure elecció, encara que sempre ha de ser representatiu i relacionat amb les Falles de Torrent i amb una clara finalitat divulgadora.

Els cartells originals i inèdits adoptaran la forma vertical, muntats sobre suport rígid, preparat per a exposició, en format A2. A més, combinada amb la composició de la imatge únicament hi ha de figurar la retolació de la llegenda “Falles de Torrent 2017”. La decisió final es coneixerà el dimarts 29 de novembre, dia en què tindrà lloc el lliurament i la inauguració de l’exposició de tots el cartells.

Les bases es poden consultar a continuació: