PAGINAS

MASCLETAES 2024

jueves, 15 de septiembre de 2016

Som indumentària i artistes, tots som MAIDES

La comissio fallera de Santa Maria Micaela – Martí L’Humà organisa una subasta benefica d’obres donades per artistes fallers i ilustradors, en la finalitat de recaptar fondos que seran destinats a colaborar en la Fundació Mare de Deu dels Innocents i Desamparats  (MAIDES) per a recolzar els programes que la mateixa desenrolla a favor de les persones que patixen malaltia mental i en risc d’exclusio social.
Esta activitat, dedicada a la “Indumentaria Valenciana Masculina”, se desenrollarà en tres jornades en els salons de l’Ateneu Mercantil de Valencia, celebrant-se hui dijous 15 de setembre a les 20 hores la presentacio i inauguracio de l’exposicio de les obres que desinteressadament han donat a esta causa artistes com: José Manuel Alares, Vicente Almela, Sergio Amar, Carlos Benavent, Luís Enguídanos, Xavi Gurrea, Juanjo García, Paco Hidalgo, Marina Puche, Guillermo Rojas García, Juanjo Salom y Vicente Torres; aixina com tambe s’expondran varies pintures i treballs en ceramica dels usuaris de les vivendes tutelades per MAIDES.
A este acte, que sera presentat pel periodiste Alejandro Garcia, assistirà el President de MAIDES, D. José Máximo Lledó López-Cobo, per a parlar-mos de les activitats de la Fundacio, aixina com tambe esperem la presencia de la Fallera Major de Valencia, Alicia Moreno i la seua Cort d'Honor; finalisant en un “Vi d'Honor”.
El divendres 16 de setembre l’exposicio romandrá oberta de 10 a 13:30 i de 18 a 21 hores.
El dissabte 17 de setembre a les 11:30 hores se celebrarà una charrada baix el tema de “L’Indumentaria Valenciana Masculina” a carrec de l’indumentarista Eduardo Puertes, contant tambe en la presencia de D. Francisco Zacarés, Coordinador del Programa de Salut Mental de MAIDES. Esta charrada com la posterior subasta de les obres donades sera presentada per la periodista Mónica Antequera.