PAGINAS

MASCLETAES 2024

martes, 20 de septiembre de 2016

Noelia Durbán, nova regina dels Jocs Florals

La jove Noelia Durbán Martín fou nomenada nova Regina dels Jocs Florals de l’entitat Lo Rat Penat que va celebrar la seua demanà el passat dissabte en el salo noble del Palau de l’Exposició.
Noelia Durbán, que es la CXXXIII Regina d’estos Jocs Florals, te 21 anys, estudià en el colege America i actualment cursa Comerç Internacional en l’Universitat Europea de Valencia.
Se dona la circumstancia de que Noelia es una gran amant de les tradicions i festes valencianes. De fet, forma part del mon vicentí. Tant ella com la seua familia son membres de l’Altar de Sant Vicent Ferrer de Russafa.
Durant la seua infancia ha participat en la representacio dels ‘Milacres de Sant Vicent’, a on ha segut regina major i infantil. “Escomenci en les representacions del Milacres i tambe fiu ‘Misteri’ del Corpus. Fins i tot teatre faller. Encara que no anem a concurs, en la comissio sempre preparem funcions i ho passem molt be” afirma la jove regina.
I es que NOELIA tambe està integrada en el mon de les Falles. Fon fallera major i infantil de Conserva – Berengue  Mallol i des de fa quatre anys pertany a la Falla Lo Rat Penat. La familia, propietaria de l'empresa Pintures Moltó, es un gran defensora de les senyes d’identitat del poble valencià.
En l’acte de la demanà es varen designar a les seues dames de la Cort d’Amor que seran: Cristina Olmos; Vanesa Barrios; Olga Senach; susana Gavilá; Cloty Mifsut i Bárbara Verdejo.