PAGINAS

viernes, 27 de mayo de 2016

Volem batir un record de paelles

L’event se celebrarà el pròxim 3 de juliol en el marc de les activitats de la Fira de Juliol
Tres mil paelles cuinades al mateix temps. Este és el repte que s'ha fixat Junta Central Fallera i la firma Arròs la Fallera per a conseguir entrar en el Record Guiness. L'event serà el dumenge de 3 juliol en la Passeig de la Alameda i es vol contar en la colaboració de les comissions falleres de Valéncia i d'atres poblacions.
Aixina ho ha anunciat este passat dimecres el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset. La iniciativa sorgix com a celebració per l'arribada del popular plat al catàlec de emojis que ampren aplicacions com WhatsApp.
Es calcula que seran 30.000 les racions que es cuinen, pero per a portar, perque no es podran consumir allí posat que no es van a montar ni taules ni cadires. Els organisadors tenen previst repartir fiambreres. L'event s'emmarca dins de la campanya per a la inclusió de la paella entre els emoticons de l'aplicació movil Whatsapp. El Record Guinness de cuina a l'aire lliure ho té Polònia que va conseguir tindre en marcha al mateix temps 2.800 barbacoes.