PAGINAS

viernes, 6 de mayo de 2016

Una gran dansà solidària recorrerà La Llonja per a ajudar a persones discapacitades

L’event s’emmarca en els Jocs Solidaris que organisa la Falla Plaça Doctor Collado i estarà protagonisat per la Fallera Major de Valéncia 2015, Estefanía López, i per la seua Cort d'Honor.
La Falla Plaça Dr. Collado celebrarà el pròxim dia 8 de maig de 10:00 a 14:00 hores els XVIII Jocs Solidaris a benefici de sis Centres Ocupacionals de discapacitats psíquics de la província de Valéncia.
Un dels moments més destacats de la jornada serà la dansà que protagonisarà a partir de les 13:00 hores la Fallera Major de Valéncia de 2015, Estefanía López, junt a la seua Cort d'Honor i junt a varis membres d'esta centenària comissió. El ball arrancarà en la Plaça de la Companyia, a esquenes de la Llonja, i des d'allí avançarà junt al monument fins a la Plaça Doctor Collado.
Els Jocs Solidaris arrancaran a les 10:00 hores, en la inauguració per part de les máximes representats de la comissió, Paula Ortiz i Nuria Esteve. A partir d'eixe moment, quedarà obert un mercat, en el que cada centre ocupacional montarà un lloc on posaran a la venda els artículs que de forma artesana realisen els seus alumnes.
Ademés, quedaran oberts el bar solidari en preus populars i la tómbola, tot organisat per la Falla Plaça del Doctor Collado a benefici dels centres. En la mencionada tómbola se sortejaran regals donats pels comerços del barri i per diferents entitats, entre els que destaquen camisetes del Valéncia CF, de Levante UD o del Valéncia Básket.
La comissió ha recaptat 47.000 euros per a centres ocupacionals de discapacitats en els seus 17 edicions dels Jocs Solidaris.
Paralelament, hi haurà tot tipus de jocs per als més menuts organisats per la delegació d'infantils de la comissió, en la colaboració de Creu Roja. Ademés, tindran lloc els següents events:
  • A les 11:45 hores, Actuació del grup de ball de la Falla Palmaret – Alboraia.
  • A les 12:30 hores, Actuació de l’Associació Cultural Valçaina.
  • A les 13:00 hores, Espectacular dansà protagonisada per la Fallera Major de Valéncia 2015, Estefanía López, i la seua Cort d'Honor.
Els centres ocupacions que participaran en la XVIII edició dels Jocs Solidaris són els següents:
  • C.O. La Torre de Valéncia
  • C.O. Llum Verda de Valéncia
  • C.O. Els Serrans de Villar del Arzobispo
  • C.O. Koynos de Godella
  • C.O. Tola de Silla
  • Associació Bona Gent de Valéncia.
En les 17 edicions anteriors, la comissió ha conseguit recaptar un total de 47.305 euros, donats íntegrament a les entitats participants. Precisament, el nostre president, Tono Fagoaga, i la Fallera Major, Paula Ortiz, varen fer entrega als centres participants el passat any dels 1.707 euros arreplegats en este mateix event.