PAGINAS

lunes, 16 de mayo de 2016

Ana y Alicia reinan en General Barroso

El passat divendres 13 de maig, en el casal de la Falla General Barroso – Litógrafo Pascual i Abad, els infantils de la comissió es varen reunir per a conéixer i elegir a la nova Fallera Major Infantil 2017. Despuix d'una vesprada de nervis i emoció, va ser elegida  la chiqueta Alicia Jimenez Merino. Eixa mateixa nit, va tindre lloc l'elecció de la màxima representant com a Fallera Major de 2017,  sent nomenada Ana Palanca Borredá.
Despuix d'un divendres ple d'emoció, com ya va sent tradició en la comissió, despuix de l'elecció,  el dissabte 14 de maig ya en els trages regionals es va realisar en la falla el Nomenament Oficial de les noves Falleres Majors Alicia i Ana  junt en els seus Presidents  Mario i Jesús para les Falles 2017, on molt emocionats varen delectar en les seues primeres paraules d'agraïment. També varen estar presents Noelia i Marta, Falleres Majors del passat eixercici, familiars, amics i fallers que varen voler acompanyar i arropar als nous representants de 2017.
De part de tota la comissió i de l'equip de Noticiario Fallero vos donem l'enhorabona i esperem que passeu i gogeu d'un any inoblidable.