PAGINAS

sábado, 7 de mayo de 2016

L'Olivereta contracta als seus nous artistes

La comissió de la Falla Olivereta – Cerdà i Rico ha celebrat en la nit d’este passat divendres 6 de maig la Junta General Ordinària on s’han donat a conèixer els artistes que plantaran en la demarcació. Encara que l'activitat fallera no ha cessat al llarg dels últims mesos, amb aquesta junta es dóna impuls a l’inici de l’exercici faller.
Després de sopar, els fallers van poder conèixer els esbossos dels monuments projectats per Jose Emilio Corachán per la falla gran i Juan Carlos Banacloy per la infantil, que es plantaran en el carrer durant el mes de març de 2017.
La falla gran amb el lema “Alta societat” fa un recorregut pels típics tòpics dels rics i famosos, deixant un apartat per al festeig del 75 aniversari de la comissió major.
Per la seua banda, la falla menuda amb el lema “Cuidant el teu voltant” 20 ninots faran un recorregut instructiu per diversos comportaments responsables amb el medi ambient.
La comissió, que es va quedar sense monument gran per incompliment del contracte este març passat, ha volgut enguany valorar per damunt de tot la seriositat dels artistes triats i la seua trajectòria professional. Tots dos artistes han plantat monuments en esta comissió en anys passats.
FALLA INFANTIL OLIVERETA - CERDÀ I RICO 2017
LEMA: CUIDANT EL TEU VOLTANT
ARTISTA: JUAN CARLOS BANACLOY
FALLA OLIVERETA - CERDÀ I RICO 2017
LEMA: ALTA SOCIETAT
ARTISTA: JOSE EMILIO CORACHÁN