PAGINAS

MASCLETAES 2024

viernes, 27 de mayo de 2016

Dènia present en la Proclamació de la Bellea del Foc

El passat dissabte, la Fallera Major de Dénia, Inés Alacreu, va acudir a la Presentació de la Bellea del Foc dAlacant, Ana Belén Castelló, acompanyada per Jose Antonio Monsonís, President de Junta Local Fallera i Pamela Pagador, Delegada de Cens i Recompenses, en el seu primer acte oficial.
Lacte, que va començar a les 21:00 hores, va tindre lloc en la plaça de lAjuntament, on la façana del consistori, il·luminada i amb els balcons vestits de tela per a locasió, va servir de decorat.
Durant el mateix, Inés va estar seguda en la grada principal junt amb les Falleres Majors de diferents localitats i en el moment que va ser anomenada, va eixir a lescenari per fer pleitesia a la Bellea.

A l'acabament, es van traslladar fins a un Saló de lAjuntament, on va tindre lloc la recepció i les fotografies amb les diferents representants dels col·lectius allí presents, entre elles, Alicia Moreno, Fallera Major de València i Carolina Beltrán, Reina de les Festes de Castelló o també les de Torrent, Sagunt, Alzira...
Tot seguit, es vam dirigir al Parc Lo Morant on vam gaudir d’un vi d’honor.