PAGINAS

viernes, 27 de mayo de 2016

Dènia present en la Proclamació de la Bellea del Foc

El passat dissabte, la Fallera Major de Dénia, Inés Alacreu, va acudir a la Presentació de la Bellea del Foc dAlacant, Ana Belén Castelló, acompanyada per Jose Antonio Monsonís, President de Junta Local Fallera i Pamela Pagador, Delegada de Cens i Recompenses, en el seu primer acte oficial.
Lacte, que va començar a les 21:00 hores, va tindre lloc en la plaça de lAjuntament, on la façana del consistori, il·luminada i amb els balcons vestits de tela per a locasió, va servir de decorat.
Durant el mateix, Inés va estar seguda en la grada principal junt amb les Falleres Majors de diferents localitats i en el moment que va ser anomenada, va eixir a lescenari per fer pleitesia a la Bellea.

A l'acabament, es van traslladar fins a un Saló de lAjuntament, on va tindre lloc la recepció i les fotografies amb les diferents representants dels col·lectius allí presents, entre elles, Alicia Moreno, Fallera Major de València i Carolina Beltrán, Reina de les Festes de Castelló o també les de Torrent, Sagunt, Alzira...
Tot seguit, es vam dirigir al Parc Lo Morant on vam gaudir d’un vi d’honor.