PAGINAS

lunes, 16 de mayo de 2016

Pere Cabanes nombra als seus maxims representants de 2017

La Falla Pere Cabanes – Joan XXIII té el plaer de poder informar de que ja ha nomenat als seus representants per a les Falles 2017. En Junta General Ordinària, la comissió va triar als tres càrrecs que, juntament amb el president Ramón Estellés i Feliu seran les màximes autoritats i la nostra imatge pública als diferents actes de la Federació de Falles Benicalap – Campanar i de Junta Central Fallera.
El President Infantil per a este exercici és el xiquet Héctor Mallo Ruipérez, tot un ballarí i estimat a la comissió, a la que pertany des de que va nàixer, i al que han pogut vore a l’escenari de la Gala de la Cultura.
Idèntica situació la que viu la Fallera Major Infantil de 2017, Carmen Esteban Ferrer, que ja va demostrar tot el seu art enguany a la Crida, ja que les Torres dels Serrans van mostrar un dels seus dibuixos a tota València.
Per la seua part, Teresa Martínez Ruipérez, Fallera Major d’enguany, és estudiant de Magisteri, cosina del President Infantil, i tota una ballarina, a la que podem vore habitualment al concurs de Playbacks de Junta Central Fallera i, també, a les Gales de la Cultura.
Els quatre formen un grup sensacional i una gran família, que ja ha començat el seu somni particular. Des d’aci volem donar l’enhorabona als nous maxims representants de 2017.